בעיה מורכבת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/12/2018 | 22:37 | מאת: תהל

אפרת שלום, נתקלתי בבעיה שאני לא ככ מבינה איך היא בכלל קיימת או אפשרית ואשמח לייעוץ עד כמה שניתן במסגרת הפורום. אני בת 25 ,בחיי היום יום אני כן נמשכת לגברים ויכולה להרגיש תחושות של משיכה ביני לבין גבר-אבלללל-כשזה נוגע למיטה,אני נאטמת לחלוטין ולא רק זה,דווקא בנות יותר מושכות אותי,מה שסותר לחלוטין את המשיכה היום יומית שלי. יש לך איזשהוא קצה חוט שיגרום לי להבין למה כשזה נוגע למיטה דווקא בנות מושכות ומגרות אבל בחיי היום יום אלו גברים שמושכים אותי? אני רוצה לבטל את המשיכה לנשים במיטה לחלוטין. (ידוע לי שאת אומרת שזה בסדר,אבל חשוב לי לנסות לבטל אותה,כי שוב זה סותר את המשיכה לגברים שלי ביום יום ואני מרגישה שזו גם המשיכה "האמיתית" שלי). תודה

28/12/2018 | 15:31 | מאת: סימה

בינתיים מצאתי את זה אולי תקראי: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536448,00.html

שלום לך את תופסת משיכה כדבר מאד דיכוטומי (או או) ולכן את מאד מבולבלת. בעינייך את אמורה להימשך או לגברים או לנשים ואת מעדיפה או רוצה להימשך רק לגברים. עם זאת כשמדובר בסקס את מעדיפה נשים. קשה לך לקבל זאת על עצמך, וכפי הנראה את חשה מאד לא שלמה עם העדפתך זו ואת רוצה " לבטל" אותה. חשוב שתביני שלא ניתן לבטל העדפה מינית ויתכן והקושי שלך יושב על היכולת שלך לקבל את עצמך. לקבל את העובדה שכפי הנראה את נמשכת גם לגברים וגם לנשים אך בצורה שונה. כאן, כמו בכל דבר יש לך אפשרות בחירה, האם את מעוניינת להיות בקשר זוגי עם גבר? עם אישה? ואם קשה לך עם עצמך ולקבל את תחושותתייך, ממליצה להגיע לשיחות אצל פסיכולוג או מטפל מיני מוסמך ולראות איך את מתחילה לחיות עם עצמך בשלום ולקבל את עצמך ואת מיניותך. לא לשנות אותה, אלא ללמוד לחיות איתה. כאן אם יש עוד שאלות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות