לא כיף לאונן מהפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/12/2018 | 15:14 | מאת: בדוי

אני בן 12.5 ואני אוננתי בפעם ראשונה אבל אני לא הרגשתי סיפוק או כיף להפך זהיה חוסר כיף כיבן שזה הרגיש כאילו כמו שמישהו מדגדג אותך במקום רגיש ואת לא רוצה שהוא יימשיך לדגדג אותף ותעצור אותו כחה זה הרגיש זה בסדר?

שלום לך הכל בסדר. אתה מאד צעיר ועדיין רק לומד להכיר את גופך והתגובות שלו. וזה שכרגע זה מה שאתה מרגיש לא אומר שזה ישאר כך, יתכן שבהמשך תחושותיך ישתנו וגם תכיר יותר את גופך ותגובותיו ותדע לזהות איזה מגע נכון ומתאים לך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות