דחף מיני ??

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/05/2014 | 19:26 | מאת: כלנית

שלום יש לי בעיה ששמתי לב שהיא כבר במשך 6 שנים כשאני שוכבת עם בעלי אף פעם לא מרגישה מסופקת אבל יש הנאה ,מרגישה שגמרתי ,אבל מרגישה לצורך עוד ועוד אם זה בעוד שעה אחרי הסקס או יום למחרת. ולרוב הזמן אני מרגישה שאני כול הזמן אבל כול הזמן רוצה לעשות סקס . ברצוני לדעת מה עלי לעשות בנדון שזה אומר להפחית את הדחף המיני או שאני צריכה להתעייץ עם הרופא הנשים שלי ?? כי רוב הזמן זה מאוד מאוד מפריע לי לחיי היום יום שלי ,וגם לא ישקר יש לי לפעמים פנטזיות על גברים אחרים שאני עושה איתם סקס או רוצה לשכב איתם או כול סוג של פנטזיה מינית. אשמח מאוד לתשובה יום טוב ונהדר כלנית

כלנית שלום, בראש ובראשונה, התחושה שאת מתארת בה את לא מסופקת מיחסי המין עם בעלך, היא משהו ששווה לא לשמור אותו בבטן ולשתף בו את בעלך. יתכן ויש דברים שאתם יכולים לעשות אחרת, להוסיף, לשנות ושיחה כנה על כך עם בעלך שהוא שותפך לסקס, תוכל לאפשר לו גם להבין את מצבך וגם להעלות יחד איתך כשותף רעיונות יצירתיים לשיפור. דחף מיני גבוה , לא נחשב לבעיה, אך אם הוא מפריע לך בחיי היום יום זו בעיה מתבחינתך ולכן חייבים להתייחס אליה. מה שהייתי מציעה לך זה לפנות למטפל מיני מוסמך ולבדוק את הדברים יותר לעומק. מתי זה קורה? איך משפיע עליך ביום יום? איך את פותרת זאת? אולי תגלי שיש כל מיני דרכים להתמודד שלא חשבת עליהם קודם. ניתן גם לחשוב על פתרון רפואי, אך שווה קודם לבדוק מה בדיוק קורה לך dם מבחינה רגשית והתנהגותית ביום יום. מוזמנת להתייעץ בכל שאלה [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות