הידבקות באיידס ללא קונדום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/12/2018 | 23:51 | מאת: נדב

היי. אני וחברה שלי החלטנו מסיבות כאלה ואחרות להפסיק את השימוש בקונדום. לא נבדקנו שנינו משום שהיינו בתולים שנינו לפני שקיימנו יחסי מין פעם ראשונה ביחד. אני לרוב חרד לדברים ואני בכל זאת לא רגוע רציתי לשאול מה הסיכויים שלבחורה בתולה יהיה איידס? אני גם הולך לבדיקות דם בקרוב זה אפשרי לזהות כבר מעכשיו במידה וחס וחלילה יש ?

שלום לך אני לא מאמינה כי לנערה בתולה יהיה איידס או מחלת מין אחרת. כי מחלות מין או איידס מועברות באמצעות יחסי מין לא מוגנים וכיון שהיא בתולה אין לדעתי כל חשש. כדי שתישן בשקט, ממליצה לשניכם ללכת להיבדק, למרות שלדעתי אין כל חשש לכך. ואין סיבה לדאגה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות