גלולות מדכאות חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/12/2018 | 01:56 | מאת: סטודנטאש

שלום, אני עם חברה שלי שנתיים והחשק המיני שלה ירד ואני בטוח ב 99% שזה בגלל הגלולות שהיא לוקחת (מליאן). דיברתי איתה על זה ואנחנו לא יודעים מה לעשות, כי אם נפסיק צריך להשתמש שוב בקונדום כמו בהתחלה ולא אהבנו את זה שנינו.. ואם נמשיך ככה זה מתסכל. הייתי רוצה לדעת אם יש גלולות אחרות שלא מורידות את החשק המיני אצל האישה. תודה רבה ויום טוב.

שלום לך יש המון הרבה סוגים של גלולות וגם כאלו עם מינון הורמונלי נמוך יחסית. מציעה שחברתך תתתייעץ עם רופא הנשים שלה לגבי סוגיה זו. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות