לדבר עם הילדה על איך באים ילדים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/12/2018 | 18:02 | מאת: א

הי , בתי הגדולה בת 9 , שאלה איך ייתכן שהיא דומה לאבא כשגדלה אצלי בבטן. העברתי נושא ולא יידעתי מה לענות , אני גם נבוכה מכך. אנחנו דתיים . מה ניתן לומר לילדה?

שלום לך בכל גיל נכון להגיד לילד מה שנכון ומתאים לגילו. כיון שבתך שאלה ומתעניינת, נכון לענות לה שילד נוצר משילוב של זרע של האבא וביצית של האמא ומתוכן נוצר. ואולי להסביר כך למה דומה לשניכם. את לא חייבת להיכנס כרגע להסברים מפורטים איך זה קורה. בתך בת תשע ושווה להתחיל להכין אותה ולהסביר גם על המחזור. נכון לשוחח איתה באופן גלוי ומכבד למרות המבוכה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות