חשש לבריחת שתן בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/12/2018 | 09:13 | מאת: מיטל

בת 23. כשאני מקיימת יחסי מין ומגיעה לגירוי גבוה יוצא ממני נוזל, בהתחלה חשבתי שזו פשוט הגמירה שלי אך לאחרונה שמתי לב שיש לזה צבע צהוב וריח של שתן.עד עכשיו הייתי בטוחה שאני מהאחוז הקטן של הנשים שמשפריצות, אך אני די סקפטית עכשיו. זה קורה לי בעיקר כשאני מגיעה לשיא. זה אכן יכול להיות שתן?

שלום לך איני יכולה לדעת. שפיכה נשית היא נוזל שקוף ללא ריח ואינה נראית או מריחה כמו שתן. שווה שתתייעצי עם אורולוג, אם את מרגישה שהנוזל צהוב ויש לו ריח של שתן אולי יש איזו החלשות של השרירים בזמן אורגזמה . איני יכולה לדעת.. שווה שתיבדקי... בכל מקרה שפיכה נשית היא נוזל ללא ריח וצבע. ובטח לא שתן. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות