בן 17 מודאג

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/05/2014 | 21:02 | מאת: עידן

לפני כשבוע וחצי שכבתי עם מישהי לא חברה או משהו ללא קונדום במקלחת אנאלי וגם סקס רגיל וגמרתי לה בפה ולפני כמה ימים התחיל לגרד לי בתחילה הזין אחר כך גם לכאוב כאשר אני משתין ולאחר מיכן לפני כיום כלומר עכשיו גם לצאת הפרשות לבנות על התחתון… אני נורא מודאג ואני מפחד שנדבקתי ממנה במשהו אשמח לדעת מה זה אומר ולמי אני צריך לפנות כי אני לא מבין בעניין זה ..

שלום לך אכן זה משהו שאתה חייב לבדוק. ממליצה לך להתייעץ טלפונית עם מרפאת לוינסקי לטיפול ואבחון מחלות מין. ניתן לפנות ליעוץ טלפוני אנונימי ולקבל את כל המידע הדרוש. בכל מקרה מציעה לך להמשך לקיים יחסי מין מוגנים ולהתשמש בקונדום שיש לו את ההגנה המירבית מפני מחלות מין. מאחלת לך הרבה בריאות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות