תופעה שחוזרת על עצמה עם בחורים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/12/2018 | 23:17 | מאת: קלרה

היי, כל פעם שמתחיל איתי מישהו ואני נפגשת איתו אז לפתע אני מרגישה דחייה מצידי ושהוא לא "גבר". אני אגב לא אוהבת להשתמש במילה הזו אבל זו הרגשה כאילו הוא חלש, למך, תלותי, לא יודע להסתדר, לא גברי וגם בפן המיני יורד לי כי הוא לא גברי חיצונית. אני לא יודעת אם נתקלת בתופעה כזו אבל אשמח לדעת למה זה כך? יש לי רק חברה אחת שהבינה על מה אני מדברת.

שלום לך איני יכולה לדעת מהיכן זה נובע אצלך מהסיבה הפשוטה שאיני מכירה אותך ואת היסטוריית חייך. מניחה שזה קשור לאיך את תופסת גברים , או ציפיה שלך שלא נענית מגברים שאת יוצא איתם. במידה ואת מעוניינת לברר על מה זה יושב מוזמנת להגיע למספר שיחות. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות