שאלות על בנים - יש לי חבר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/11/2018 | 12:05 | מאת: שלי

היי אני בת 16 ויש לי חבר כמה חודשים ורציתי לשאול משהו, בינתיים אנחנו רק מתנשקים ונוגעים אחד בשני בכל הגוף אבל עם בגדים קצרים אבל החבר שלי מאונן לידי הרבה פעמים בלי לגמור אבל בלי שאני אראה את הפין שלו למשל הוא מתכסה בשמיכה ומאונן בלי לגמור כשאני מסדרת את החדר או עושה דברים אחרים או שמתי שאנחנו שוכבים במיטה מחובקים והוא נצמד אליי אז אני מרגישה שעומד לו הזין. לי זה לא מפריע אבל כן הייתי רוצה לדעת אם גם בנים אחרים עושים את זה ? חשבתי להרשות לו להוריד את השמיכה אבל אז נראה לי שהוא ירצה לגמור לגמרי ואני פוחדת שזה יגעיל אותי והוא יעלב, מה כדאי לעשות ?

שלום לך התנהגותו של החבר שלך די טבעית. ויכול להיות שהוא מתכסה בשמיכה כי גם הוא קצת מתבייש.. בתור התחלה חשוב שתדעי שמה שיעזור לך ולו להרגיש נח זה פשוט לא להתבייש ולדבר על זה אחד עם השני. שתפי אותו במה שאת מרגישה, אימרי לו מה היית רוצה, מה את חוששת שיגעיל אותך בשלב ראשון ושימעי מה נכון לו.. תקשורת יוצרת קרבה ואינטימיות.. וכדי לבנות יחסים מיניים קרובים הדבר הנכון ביותר לעשות הוא לדבר ולשתף זה את זו. אשמח לסייע בהמשך אם יהיו עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות