כבר שנתיים לא שוכבת עם בעלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/11/2018 | 22:05 | מאת: נופר

הי , כבר שנתיים לא שוכבת עם בעלי הוא סובל מדיכאונות .. הוא על כדורים .. הויאגרה היתה עוזרת אבל כבר המון זמן אין בנינו דום דרדר אינטימי !! הוא מעצבן אותי .. אני מתוסכלת לגמרי ממנו .. הוא לא מראה יוזמה ועינין בכלל אני גם סובלת מדיכאונות ואני על כדורים ככה שזה לא עוזר ... אני התייאשתי ולומדת לחיות ללא סקס .

שלום לך נשמע שמה שקורה בינך לבין בעלך הוא מעבר לסקס. כל אחד מכם באופן אישי נמצא בדכאון, איני יודעת אם זה משהו שהיה עוד לפני שהכרתם. את מדברת על עצבנות ותסכול ביחסים, מה שמוביל לשאול אותי איך נראית הזוגיות שלכם? איזו תקשורת יש ביניכם ? ואולי שם הבעיה? אולי משהו בזוגיות לא עובד וחייב בדיקה. מעבר לכך שדכאון, כשלעצמו משפיע על ירידה בחשק המיני. וביוזמה. מה שבטוח עם רמת התסכול שאת חיה בה, נכון להביא את שניכם בתור התחלה לשיחה על הדברים. חושבת נכון לשניכם להגיע לטיפול זוגי מיני למספר שיחות ובתור התחלה לפרוק את התסכול המצטבר. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות