חשק מיני חלש מאוד ,מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/11/2018 | 12:20 | מאת: ה

שלום אני נמצאת הזוגיות יציבה של קרוב לחמש שנים,אני מאוד אוהבת את בן זוגי ולא רואה את עצמי בלעדיו החשק המיני אצלי היה חלש מאז ומתמיד אבל לאחרונה אין לי טיפת רצון לקיים יחסי מין ואני רק מחפשת דרכים להתחמק,הבן זוג שלי מאוד מבין אותי אבל הגענו למצב שזה מתסכל את שנינו והמתח בנינו הולך ומתחזק,אני לא יודעת מה לעשות בעניין

שלום לך ירידה בחשק המיני יכולה לנבוע מהרבה סיבות. פיזיות ובריאותיות, נפשיות או סיבות שקשורות למערכת היחסים. נשמע מדברייך שהסיבה לירידה בחשק אינה ברורה לך ולכן בשלב הראשון הייתי מייעצת להתחיל תהליך בו את בודקת מדוע יש ירידה שכזו. ממליצה על מספר שיחות טיפול אצל מטפל מיני מוסמך לבדיקה זו, ואז תוכלי להחליט אם ואיך את רוצה לטפל בכך. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות