צריבה וכאבים בפות לאחר שימוש בצעצועי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/11/2018 | 13:47 | מאת: מישהי

היי. אני ובת הזוג שלי משתמשות בסטראפון .בזמן האחרון. יש פעמים שהחדירה מאוד כואבת לי .ואני מרגישה צריבה בשתן לאחר מכן. חשוב לי לציין שאנחנו מקפידות על ניקיון צעצועים ולא מעבירות מאחת לשנייה. מה ניתן לעשות ? ממה הכאבים והצריבה? (יכול להיות מקוטר דילדו רחב מדי? אצלינו הקוטר הוא 4.2)

שלום לכן, איני יודעת מאיזה חומר עשויים הצעצועים, ייתכן ויש רגישות או לחומרים, או לקוטר, או עצם השפשוף עצמו מעצם הפעולה. יתכן והפעולה עצמה אגרסיבית או חקה מידי. אז מעבר לשימוש והקפדה על נקיון, יתכן ונכון גם להשתמש בסיכוך, גל על בסיס מים, ולבדוק על רגישות לחומרים מסויימים. ואולי להתייעץ עם רופאת נשים, יתכן ובכלל יש רגישות מסויימת לזיהומים בדרכי השתן ואולי ניתן לנקוט בפעילות מניעתית שם. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת ww.efratmanor.com

06/12/2018 | 14:09 | מאת: מישהי

לשאלתך הצעצועים שאנחנו משתמשות בהן עשוים מסיליקון. אם הייתה לי רגישות לסליקון אז הכאבים והצריבה היו מופיעים לאחר כל שימוש בצעצועים. וזה מופיע לפעמים. וכן. יש לי בעיה של דלקות חוזרות בדרכי שתן. כל פעם נותנים לי ציפרודקס. וזה חוזר אחרי מס חודשים. עכשיו אני שוב עם דלקת. ונבדקתי אצל גניקולוגית. אמרה שהכל תקיו. הבעיה שאני לא ממש יכולה לדבר חופשי עם גניקולוגיות או רופאים על יחסי מין. מאחר ואני נתקלת הרבה בהומופוביה ודיבור חשוך כמו "שיחסים לסביים הם לא באמת יחסי מין "וכאלה תגובות. לא יודעת עם מי אני יכולה עוד לדבר

שלום לך אולי תלכי למרכז הגאה בגן מאיר בתל אביב? אני נודעת שיש שם רופאים שעובדים עם הקהילה ודי בטוחה שהם לא יהיו שיפוטיים כלפייך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות