פפילומה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/04/2014 | 14:36 | מאת: רונית 555

האם זה אפשרי לקיים יחסי מין לאחר קבלת החיסון הראשון במידה ולשני בני הזוג זוהי הפעם הראשונה (מעולם לא קיימו יחסי מין)? בנוסף, האם ניתן להידבק בוירוס גם דרך מגע לא של שני איברי המין? אלא ע"י קיום מין אוראלי או מגע באיבר המין? האם לאחר החיסון הראשון אפשר לאונן? רציתי גם לשאול, ממי ניתן לבקש הפניה לבדיקות דם לבדיקת מחלות מין? תודה.

שלום לך ממליצה לפות בשאלות אלו לרופא הנשים שלך.אוננות לדעתי לא קשורה לחיסון .ומרופא הנשים שלך תוכלי לבקש גם הפניה לבדיקת מחלות מין. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות