סקס עישונים ואלכוהול

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/11/2018 | 11:23 | מאת: אנונימית

שלום, אני ובן זוגי יוצאים 11 חודשים ומתחילת הקשר ועד היום אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין פעם בשבוע ולפעמיים פעם בשבועיים. רציתי לדעת האם יש קשר לזה שהוא מעשן על בסיס יומיומי קנאביס כבר המון שנים ובנוסף היה שותה המון בירות (8-10) ביום.. היום הוא הפחית. האם יש על מה לעבוד ולדבר איתו ? או שנגרם לו נזק בעקבות העישונים וצריכת האלכוהול?

שלום לך אני לא יכולה לדעת מה הסיבה לתדירות הנמוכה של יחסי המין ביניכם. האם זה בגלל שאתם חשים פחות חשק? או העישון היומיומי והאלכוהול.. או אולי סיבות אחרות אישיות שלו או כאלו שקשורות למערכת היחסים ביניכם... בעיני תמיד יש על מה לעבוד ולדבר.. תמיד אפשר לשנות ולשפר את המצב. נשמע שנכון שתגיעו למספר שיחות יעוץ כדי לבדוק מה בדיוק קורה ומשפיע על תדירות יחסי המים ביניכם. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות