פאסיבית/נשלטת בסקס-רק ככה גומרת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/11/2018 | 23:53 | מאת: אינה

שלום, בת 30, גרושה שנתיים, הסקס עם הגרוש היה מעולה וכל השאר היה רע!. התחלתי לצאת עם בחור מקסים, שכבנו, פעם אחת ואני מרגישה שאין התאמה. בסקס אני צריכה להיות נשלטת, שיגידו לי מה לעשות ואיך, שלא ישאלו אותי, רוצה להיות הזונה של הבן זוג, וכדי לגמור אני צריכה להרגיש כאילו אני נאנסת, כלומר אני אומרת לו "אתה אונס אותי, אתה עושה בי מה שאתה רוצה, אין לי שליטה..." וכו וככה אני מצליחה לגמור. אחרי הסקס הסברתי לבחור את הסגנון של הסקס שאני מחפשת והוא היה מופתע ואמר שיחשוב אם הוא יכול להתחבר לזה (שנינו לא גמרנו...) ועכשיו פתאום התערער לי הבטחון, האם מה שכתבתי למעלה, הסגנון של הסקס שאני מחפשת נראה לך נורמלי? זה תקין שרק ככה אני מצליחה לגמור?

שלום לך אין נורמלי או לא נורמלי, יש מה שמדליק אותך ואת בן זוגך. יש לך צורך להיות נשלטת או פאסיבית בסקס וזה מה שמדליק אותך, אין בכך כל פסול או משהו שאינו נורמאלי. הרבה נשים חשות צורך לאבד שליטה בסקס וזו פנטזיה נפוצה. את מרגישה שהתנהגות מינית של בן הזוג פחות מדליקה אותך ואת יודעת מה את צריכה ונכון לך.וזה בסדר. יופי ששוחחת על כך עם בן זוגך ושאת בודקת בשלב זה את ההתאמה המינית ביניכם. שיחה פתוחה שכזו מאפשרת לבדוק האם יש דרך ללכת זה לקראת זו ולענות ולסנכרן את הצרכים. בני זוג שמתחילים קשר , פעמים רבות מסנכרנים את הצרכים השונים של עצמם ויוצרים משהו שמתאים לשניהם. והכל לגיטימי כל עוד אף אחד לא נפגע והכל מתוקשר ובהסכמה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות