שאלה בנוגע לצפייה מרובה בפורנו!

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/11/2018 | 07:37 | מאת: דיק

שנים שביליתי בצפיה לפורנו יכול להיות שדפקתי את האהבה שלי בגלל זה? היכרתי בן אדם מדהים שנראית מדהים ואחרי תקופה מסויימת משהו בתוכי עדיין רוצה להסתכל בגוף אחר של אישה..נדפקתי מצפייה מרובה? למה זה ככה אני לא רוצה לאבד אותה איך מתרפאים מזה? זה באופי שלי? היא רואה בזה בגידה ואני מסכים איתה

שלום לך חושבת ששווה לבדוק מה הצפיה בפורנו שירתה אצלך עד היום..על איזה צורך היא ענתה לך. מעבר לכך שגם אם אתה בקשר, טבעי להסתכל על נשים אחרות, או להימשך.. זה לא אומר שאתה לא אוהב את בת זוגך או לא נמשך אליה. בגידה זה מה שמוסכם על ידי בני הזוג כבגידה. אתה מתמודד עם הרגל שצריך לבדוק מה שירת אצלך ואולי לחשוב כיצד למצוא לו תחליף שתרגיש איתו יותר שלם. ממליצה לך על מספר שיחות עם מטפל מיני מוסמך .. כדי לראות איך אתה פותר את הדברים לבד ועם בת זוגך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות