שימוש בעייתי בצעצוע מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/11/2018 | 08:48 | מאת: נטלי

שותפתי לחיים קנתה והפתיעה אותי בדילדו רוחב 5.5 ס"מ אורך 21 ס"מ מסוג Karson והחדירה גרמה לי לכאבים נורא קשים. לצערנו נפצעתי בשפתיים הפנימיות וכבר יומיים אחרי המקרה אני לא מסוגלת לגעת בפות בגלל כאבים חזקים. בבדיקה עם השותפה יש לי התברר שיש קרע קטן בחלק העליון הפנימי של השפתיים העליונות. לא רוצה ללכת לרופא. מה מציעה לעשות להקלה וריפוי המקום?

שלום לך מציעה לך ללכת לרופא נשים. או להתייעץ עם גורם רפואי בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות