הוא לא גומר. מה אני עושה לא נכון?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/11/2018 | 17:36 | מאת: אני

אני וחבר שלי בני 18, לא שכבנו אבל כן עשינו דברים. והוא לא גומר, ולא קרוב לזה. לא היו לו הרבה התנסויות עם בנות אחרות, וחברות אחרות שלי שעשו את אותם דברים עם חבר שלהן, הוא מיד גמר. האם זה אומר שאני לא מושכת מספיק? שאני לא טובה?

שלום לך אתם מאד צעירים. מניחה שאלו החויות המיניות הראשונות שלכם. קושי לגמור אצלו יכול אולי לנבוע כי עדיין לא משוחרר מספיק.. או עוד לא רגיל להגיע לאורגזמה ליד בחורה. אל תאשימי את עצמך ואל תשווי לגברים אחרים או חבריהם של חברותייך. מניחה שיש דברים שעוצרים אותו שלר קשורים בך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מומכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות