שפיכה מהירה הרבה שנים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/11/2018 | 23:13 | מאת: אריאל

אני כרגע בן 24 ואני ניסתי בכל דרך אפשרית למנוע משפיכה מהירה עם כדורים,משחות תכשירים טבעיים מה לא (הכדורים הלא טבעיים גרמו לי לבחילות ותופעות לוואי ) אני מיואש כי אני לא מוצא דרך להסתפק בסקס וממש מקנא באלה שכן יוכלים יש לך עצה או איזה תכשיר שיעזור

שלום לך שפיכה מהירה היא בעצם חוסר שליטה במנגנון השפיכה ובנקודת האל חזור , מדובר בהרגל התנהגותי , שכפי הנראה נוצר מאוננות מהירה בעבר, חחשש להיתפס וסיבות אחרות. החדשות הטובות הן, שזה הרגל שניתן לשנותו. בטיפול מיני אצל מטפלת מינית מוסמכת ניתן ללמוד באמצעות תרגילים שניתנים הביתה כיצד לשנות הרגל זה ולמוד לשלוט בשפיכה. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות