ובעיות אחרות רצון למין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/10/2018 | 22:34 | מאת: HM

שלום אני ממש צריכה בפן הרגשי, מערכת זוגית ותמיכה רגשית ומגע מיני,אני מרגישה נורא לבד וכתוצאה מהבדידות אני מרגישה שיש לי חשק מיני מופרז.אני מאוננת המון לדעתי.וחולמת כל לילה לפני השינה על מגע של מישהי שאני מאוהבת בה.אנע ממש צריכה זוגיות מכל הבחינות איפה את מציאה לי להתחיל למצוא זוגיות ,בנוסף איך עליי לדעת שמדובר במישהי עדינה מאוד.אני מאוד רגישה וסובלת מבעיות רגשיות וצריכה מישהי מאוד עדינה בנוסף איך אני יודעת אם אני גומרת ?איך גמירה נראית?

שלום לך את שואלת המון שאלות מאד עמוקות שמצריכות הסבר מפורט ואפילו מספר פגישות ייעוץ. אלו דברים שמאד קשה לענות עליהם במספר משפטים בתשובה בפורום, גם כי הם מאד עמוקים ומורכבים וגם כי אין לי כל מידע עלייך או היכרות קודמת עם מי את, מה הקשיים שאת מתמודת איתם ומה מצבך הנפשי. נשמע על פניו, שאת מאד בודדה ויש לך קושי במציאת זוגיות ואיך לווסת את המיניות שלך. ממליצה לך בחום להגיע למספר פגישות ייעוץ אצל מטפל מיני מוסמך אשמח לסייע לך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות