הגדלת הפין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/04/2014 | 00:50 | מאת: מ.ל

לילה טוב, ראיתי בזמן האחרון שהרשת מלאה באתרים שמציעים תרגילים טבעיים לא מזיקים ואף בריאים להגדלת הפין,זרימת הדם, שליטה בשפיכה וכו. רציתי לדעת אם זה משהו ריאלי או שזו שטות ובזבוז כסף, רובם ניראים מאוד אמינים ומציעים החזר כספי אם אין תוצאות.

שלום לך, יש דברים שאפשריים ויש דברים שלא. מהבטחות להגדלת הפין, גם אם מובטחות כטבעיות הייתי נזהרת. עם זאת תרגילים ללימוד שליטה על השפיכה הם בהחלט דברים שניתנים לביצוע, אך הייתי ממליצה לפנות למטפל מיני מוסמך אם יש בעיות בתחם זה, על מנת שהטיפול יהיה מקצועי ומבוקר. בבררכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות