אני ואשתי שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/10/2018 | 01:19 | מאת: מישהו

יש לי 2 שאלות: 1. אני נשוי באושר מזה שנתיים. לדברי אשתי היא מגיעה חאורגזמה בכל סקס. אני חושב שהיא מחרטטת. מה לעשות? 2. דבר שני, אנינאוהב לצפות בפורנו של גייז, האם יש בזה דבר פסול? מה זה אומר עלי? (לציין כי אשתי בעייני יפייפיה והיא ללא ספק גורמת לי לגירוי מיני לםעמים רק מלהסתכל עליה) תודה רבה

שלום לך מה הסיבות שאתה חושב שאשתך לא נהנית ו" מחרטטת" אותך שהיא מגיעה לאורגזמה? האם משהו בשפת הגוף שלה? אתה מרגיש שהיא לא שם? שהיא לא נהנית בסקס איתך? אולי משהו ביכולת שלכם לדבר על סקם ומיניות ביניכם צריך שיפור? עד כמה אתה חש שאתם יכולים בפתיחות לדבר על הדברים? לגבי פורנו או פנטזיות... אין בכך כל פסול. כל אחד נדלק מדברים אחרים ולא תמיד מה שחווים בדמיון ובפנטזיה הוא משהו שנמשכים אליו במציאות. בכל מקרה אין בכך כל פסול. אז אין שום סיבה שתרגיש רע עם עצמך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות