נראה לי שעברתי את הגבול. מה לעשות עכשיו ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/10/2018 | 12:09 | מאת: Shahar

אני בן 21 וכרגע נמצא בבית אחרי שהשתחחרתי לפני כמה זמן. קרה לי משהו מביך, הייתי לבד בבית ואוננתי מול המחשב כשאני רק עם תחתונים והסתכלתי על תמונות של בחורות ואז דפקו בדלת התלבטתי עם לענות ובסוף פתחתי את הדלת כשאני עומד מאחורי הדלת שלא יראו אותי. זאת היתה השכנה שלנו שחיפשה את אמא שלי, אבל הייתי לבד אז היא התחילה לדבר איתי מה אני עושה אחרי הצבא וכו'. היא צעירה רווקה ומאוד מושכת ולבשה חולצה עם מחשוף שמבליטה את השדיים שלה אז קצת המשכתי לאונן מאחורי הדלת תוך כדי זה שאנחנו מדברים. הסברתי לה שאני מאחורי הדלת כי אני בדרך למקלחת ותוך כדי דיבורים לא יכולתי לעצור נעצתי מבט בשדיים שלה וגמרתי תוך כדי זה. האם היא הבינה מה עשיתי ? היא הסתכלה עליי וחייכה ואמרה לי שאולי הגיעה הזמן להתרחץ ואני נהייתי אדום ממבוכה ומצד שני זה מאוד ריגש אותי. לא יודע מה חעשות, אני אמור להתנצל ? או לבקש שהיא לא תדבר על זה עם אמא שלי ? לא לעשות כלום ?

20/10/2018 | 01:21 | מאת: מישהו

לדעתי אל תעשה כלום ולהבא אל תפתח את הדלת באמצע רוננטת, מה נסגר איתך

מנהל פורום מין ומיניות