בעיה בפתח השופכה בפין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/10/2018 | 16:52 | מאת: אריאל

שלום כמעט כל פעם שאני מנסה לאונן יש לי שתי חורים אחד זה פתח השופכה(בסוף ״השפתיים״ של הפין)שממנו יוצא גם שתן והשני בהתחלה ולא יוצא ממנו זרע או משהו פשוט נראה כמו חור ובמצב רפוי לא מבחינים בזה אך חלקו נראה ורדרד מבריק בזה,האם זה משהו תקין או שזה יכול להיות מאוננות לא טובה?,תודה מראש

שלום לך איני רופאה ולכן מציעה לך לגשת לאורולוג ולהיבדק ולו רק כדי לקבל אישור שהכל תקין אצלך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות