פטיש רגליים מונע סקס תקין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/10/2018 | 17:07 | מאת: רונן

לום ד"ר. אני בן 24 סטרייט לגמרי. יש לי פטיש חזק מאוד לכפות רגליים ויותר חמור יש לי 0 משיכה לאיבר מין של אישה. אני נהנה להסתכל בנשים יפות גם בלי קשר לכפות רגליה אבל יהיה לי קשה מאוד להתעורר מינית לרמת זיקפה תקינה שתאפשר סקס , מבלי לערב את הפטיש שלי. כמו כן חדירה מעולם לא עניינה אותי. אני תוהה מה עליי לעשות , האם ללמוד לשלב כפות רגליים בחיי המין שלי כדי ליצור חיי מין נורמלים שבהם אוכל לחדור לאישה עמ לענג אותה או כמובן להביא ילדים או האם עליי לנסות , במידה וזה אפשרי, להרגיל את עצמי להתעורר מינית מאיבר מין של אישה עי צפיה בפורנו "נורמלי" ולא סוטה שאינו מערב כפות רגליים בשום צורה. לגבי היפטרות מהפטיש , בהנחה שזה אפשרי , אני מפחד , כי אז אולי אשאר בלי כלום. תודה רבה .

שלום לך לרבים מאיתנו יש פנטזיות שונות ומגוונות. עבור חלקנו, הפנטזיות הן בלתי נפרדות מהמיניות שלנו. כל עוד אנשים עושים דברים בשותפות עם האחר ובהסכמה על כללים וגבולות ואינם פוגעים בעצמם- הכל לגיטימי. בעגה המקצועית, משיכה קבועה, תכופה או מוגברת לאובייקט שאיננו איבר מין נקראת " פטיש, או , פטישיזם". למזלך " פטיש רגליים" הוא פטיש נפוץ למדי, אולי אפילו הנפוץ ביותר. נשמע מתאורך, שאתה מבין את הנטייה שלך כחלק בלתי נפרד מהמיניות שלך. .נכון שיש לך העדפה לפטיש רגליים וזה משהו שאתה מוצא בו עונג מיני, אך אתה מתבייש וחושש מכך ואינך שלם בפטיש זה. ומתגובת בנות הזוג לכשיהיו לך. אתה מתייחס לפטיש ולהעדפה שלך לכפות הרגליים כמשהו שצובע את כל מי שאתה, את הזהות שלך כגבר, כבן זוג ובכלל- כאדם מיני. אבל חשוב שתשים לב לעצמך: מי אתה כאדם, כגבר, מה הן תכונותיך ומעלותיך, מהו עיסוקך בחיים, מי הם משפחתך וחבריך. אני בטוחה שיש בך עוד הרבה חלקים ותכונות שמגדירים מי אתה מלבד הפטיש לכפות הרגליים, תכונות רבות וצדדים נוספים שבחורה שתכיר בעתיד תוכל לאהוב. כדאי שתלמד לקבל את עצמך ואת ההעדפה שלך ותנסה לחיות איתה בשלום. זו יכולה להיות דרך לא קלה, אך חשוב שתבין שאין העדפה שהיא " לא טובה" או פסולה. מדובר במשהו שגורם לך עונג, שאתה יכול לבחור לעשות אותו בהסכמה ובטח לא פוגע באף אחד. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות