אורגזמה וכאב בדגדגן.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/10/2018 | 16:26 | מאת: גיל

היי אני בת 22 ופעילה מינית שנתיים. כל פעם שאני מאוננת או שחבר שלי יורד לי מתחיל לי כאב בלתי נסבל בדגדגן כך שאני לא יכולה להמשיך להנות. עד שהכאב הזה מגיע אני ממש נהנית אך אני לא חושבת שהגעתי לאורגזמה. השבוע ניסיתי שוב והגעתי לשפיכה בפעם הראשונה שלי 3 פעמים ברצף אך אחרי הפעם השלישית שוב חזר הכאב ולא יכלתי להמשיך. ההרגשה שהייתה לי בזמן השפיכה הייתה זהה להרגשה שיש לי בזמן שחבר שלי יורד לי. האם זה אומר שגמרתי? ולמה תמיד בשלב כלשהו מתחיל לכאוב לי הדגדגן? יש מה לעשות עם זה?

שלום לך אני שואלת עד כמה את מקשיבה לגופך. לדברייך את ממשיכה וממשיכה במגע בדגדגן כדי להשיג עוד ועוד אורגזמות עד כאב. אולי גופך צריך לעצור טיפה לפני שכואב.. אולי את חשה כאב מאינטנסיביות המגע או השפשוף? אולי שווה לחשוב על סיכוך? בכל מקרה נכון שתקשיבי לגופך יתכן והכאב מסמל לך לעצור בשלב מסויים ולנוח עד שגופך יתאושש. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות