אורך איבר מין גברי- סיפוק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/10/2018 | 04:30 | מאת: דניאל

היי האם כלי באורך 10 ס"מ יכול לספק אישה? יש לי חוסר בטחון בעניין הזה תודה

שלום לך יש כל כך הרבה דברים שיכולים לספק אישה מעבר לגודל איבר המין של הגבר. סקס הוא גם חדירה, אך לא רק. הוא כולל, מגע, חיבוק, ליטוף, מין אוראלי, ועוד סוגים נוספים של מגע. בקיצור ההמלצה שלי היא להרחיב את ההסתכלות.. מי שמספק אישה זה קודם כל אתה ורק בהמשך מעבר לכל המגעים מגיע לתמונה גם איבר המין שלך. הוא לא פועל לבד.. הוא פועל איתך, ועם כל גופך ומה שאתה מביא איתך לסקס. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות