להמשיך עם מה שאני עושה ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/10/2018 | 23:59 | מאת: מירב

היי אני בת 43 נשואה עם ילדים, הקשר המיני עם בעלי הוא בסדר אבל אני לא מרגישה שאני מאוד מושכת אותו ולא מרגישה התרגשות כשאנחנו שוכבים. לפני כמה שבועות התחלתי ללכת לפילטיס אצל בחור צעיר באופן פרטי - כלומר זה שנינו לבד. אני אקדים ואומר שאין לי שום כוונה להיות איתו באיזה סוג של קשר פיזי / מיני אבל מהרגע הראשון שהוא הסתכל עליי ראיתי שאני מושכת אותו למרות שבודאי באות אליו בחורות הרבה יותר יפות וצעירות ממני. כשאני שם אני מרגישה מושכת. אני שמתי לב איך הוא מגניב מבטים לחזה ולישבן שלי וזה מאוד מחמיא לי אז בחודש האחרון שהייתי אצלו הלכתי בלי חזייה ( דבר שלא מאפיין אותי ) הוא מייד שם לב ואני מחייכת במבוכה, אני מרגישה פרפרים בבטן שכבר הרבה זמן לא הרגשתי וגם מעורר אותי מינית אבל מתרגמת את זה למיניות מאוד גדולה עם בעלי. בפנטזיות שלי אני אפילו מגיעה אליו עם חצאית קצרה אבל אני לא מאמינה שזה יגיע לזה ( או שאולי מותר לי ??? ) האם זה הגיוני מה שאני עושה או שזה עלול להתפוצץ לי בפנים יום אחד ? בינתיים בעלי ואני מאוד מיניים כמעט כמו כשהיינו "צעירים" והמדריך שלי מאוד מקצועי ולא יעז להתחיל איתי.

שלום לך נשמע שמצאת נוסחא שעובדת הן לך ברמה האישית, הפנטזיות והפלירטוט מעלים לך את החשק וגורמים לך לחוש מושכת וסקסית. והן ברמה הזוגית, כיון שאת חשה כך את מביאה את זה למערכת הזוגית עם בעלך והחשק ביניכם והתשוקה עולים והחיות חזרה לסקס ביניכם והעירה אותו. נשמע שהבחור מחדר הכושר משמש עבורך כעין פנטזיה שמעירה אצלך את הדמיון ואת החשק וכפי שאני שומעת מדברייך גורמת לך להרגיש נשית וסקסית. את מודאגת אך לדברייך הבחור מקצועי ואת מרגישה שהגבולות כאן לא ייחצו. בעיני אם את מרגישה טוב ויש כאן משהו שעובד לך ומשפיע עלייך לחיוב, אין סיבה לשנות אותו. כמובן שאין לדעת מה יקרה, אך תמיד זו בחירה שלך והגבולות כאן הם בידייך. מאחלת לך הרבה תשוקה ואושר אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות