בת הזוג שלי לא גומרת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/10/2018 | 18:52 | מאת: רועי

שלום, יש לי בת זוג כ-9 חודשים, אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות דיי גבוה ( כמה פעמים ביום), הסקס שלנו נורא מספק ושנינו נהנים מאוד. הבעיה היחידה מבחינתי שאני לא מצליח להביא אותה לגמירה (אני יודע שזה לא העיקר אבל זה כן מאוד חשוב לי), היא לא גמרה מעולם, פתחתי בפינה את הסוגיה ואמרתי לה שאני רוצה שנעבוד על זה ביחד ( אני יודע שזה בעיקר בראש שלה והיא צריכה להשתחרר). מגע בדגדגן לא עושה את זה בכלל, לא ירידות ולא אצבעות, היא נהנת רק מחדירה. מה אני יכול לעשות כדי שנצליח לגמור?

שלום לך בשלב ראשון מציעה לך לא להפוך את עניין האורגזמה של בת זוגך לפרוייקט או לעבודה. יש ביניכם סקס טוב וכייפי וחבל שהתסכול יעיק עליו. אורגזמה ככל שרודפים אחריה כך היא בורחת ולחץ זה הדבר האחרון שהיא צריכה.. מה שכן הייתי מציעה לך הוא להתמקד במה שכן כיף וטוב בסקס ביניכם ולפתח אותו. מניחה שלבת זוגך יש כל מיני מעצורים אם לא הגיעה לאורגזמה מעולם ועליך להיזהר לא להפוך למטפל שלה. היא צריכה לעבור תהליך עם עצמה של היכרות עם גופה, עם תגובותיו ולנסות ולגלות מה עוצר אותה. במידה ותתקשה בכך לבד, תמיד תוכל להגיע למספר שיחות אצל איש מקצוע, מטפל מיני מוסמך. לסיכום מציעה לך קודם כל לשחרר.. על מנת שבת זוגך תוכל לשחרר.. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות