חוסר התאמה בחשק המיני עם בן זוגי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/09/2018 | 13:58 | מאת: שייני

אני ובן זוגי בזוגיות מעולה כבר מעל שנה. אבל יש לנו בעיה של חוסר התאמה בחשק המיני. הוא בעל חשק מיני קבוע ויומי, ואני כמעט אף פעם לא. אין לי בעיה של אורגזמות. הבעיה היא לפני קיום היחסים, הרבה פעמים אני לא רוצה סקס ובכל זאת זורמת על זה והחשק כן נפתח לי תוך כדי היחסים. ואני אוהבת אותו מאוד, ומאוד נמשכת אליו.

שלום לך אנשים והרבה פעמים בני זוג, שונים באופן שהחשק המיני שלהם בא לידי ביטוי. מה שאת מתארת בינך לבין זוגך היא לא שאין לך חשק, אלא שהחשק שלך מתפתח באופן אחר מהחשק של בן זוגך. בעוד שלבן זוגך חשק מיני קבוע ויומי, החשק שלך מתפתח תוך כדי מגע ותוך כדי הקרבה הפיזית. הצורה שבה החשק שלו והחשק שלך מתעוררים פשוט שונה וצריך לקבל זאת ולפעול עם זה. מה שהכי חשוב זה זה שאתם מצליחים לקיים יחסים וכל עוד אתם יודעים שאתם פשוט שונים בצורה שבה החשק מתעורר אצל שניכם, אולי נכון שתלמדו לחיות עם זה ולפעול עם זה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות