חוסר חשק שנמשך כל החיים למרות שבתחומים אחרים החיים טובים ומספקים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/09/2018 | 00:43 | מאת: Zipi

האם אפשר לעזור לאשה צעירה שאף פעם לא חשה חשק מיני, לא לבד, לא עם בן זוג, ושטופלה זמן רב לגבי בעיותיה הרגשיות ומודעת להן היטב?

שלום לך איני יודעת על איזו אישה צעירה מדובר ומה הסיבות לחוסר החשק ממנו סובלת. מה קשייה המיניים ומה הבעיות הרגשיות מהן סבלה. ולכן איני יכולה לענות על כך מהסיבה שאין לי מספיק מידע על אותה אישה צעירה לצערי. אם ברצונכם למסור מידע נוסף אני נמצאת ב [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות