מחשבה על סקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/09/2018 | 16:42 | מאת: גידי

איך מפסיקים לחשוב על סקס ופורנו כל הזמן ? כי זה מפריע לי ביום יום

שלום לך אשמח לקבל קצת רקע? בן כמה אתה? רווק? נשוי? עד כמה המחשבות על סקס מפריעות לך ביום יום? האם ברמה שמפריעות לך לעבוד? ללמוד? הלוואי שזה היה כל כך פשוט לתשובה כאן בפורום. אך לצערי אין כאן קסמים. עליך לעבור תהליך שבו תזהה על מה יושבות המחשבות האלה ומה הן משרתות אצלך. ורק אז באמצעות טיפול אצל איש המקצוע הנכון תוכל לשנות זאת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות