בדיקות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/04/2014 | 23:10 | מאת: ה

אני בת 28 ולא הייתי אף פעם ברופא נשים ולא קיימתי יחסי מין השאלה אם אני צריכה להיבדק ולראות שהכל תקין שם...או שאין סיבה בגלל שעדיין לא קיימתי יחסים.

שלום לך, איני יודעת מה הסיבה עכשיו שעולה הצורך ברופא נשים אצלך. אבל אם מעולם לא ביקרת אצל רופא נשים (ואיני יודעת מה הסיבה לכך) ואת מוטרדת אם הכל תקין אצלך, תמיד את יכולה ללכת לרופא ולהתייעץ איתו בשאלה זו. מניחה שזו החלטה שלך. אלא אם יש לך קושי מסיבות שונות (פיזיות או רגשיות) ללכת לרופא נשים ואז זה כבר סיפור אחר. בברכה, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות