כאב בזקפה לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/04/2014 | 08:57 | מאת: טל

בן זוגי סובל בכאבים באיבר המין בזמן זיקפה בשעות שלאחר קיום יחסי מין. לעיתים אפילו כשיש לו זיקפה בשינה לאחר קיום יחסים בערב. אשמח לדעת האם התופעה נורמאלית, מה הם הגורמים והאם יש מה לעשות בכדי למנוע אותה. תודה!

שלום לך, מנסיוני כל כאב, מחייב התייחסות ובדיקת רופא. מציעה לפנות להתייעצות רפואית בנושא. יתכן ונכון לפנות לאורולוג או לרופא שהוא גם סקסולוג. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות