אוננות במראה על עצמי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/09/2018 | 16:41 | מאת: דניאל

היי. אני גבר בן 23, כבר איזה 6-7 שנים שאני אוהב להסתכל במראה ולאונן על עצמי, אני נמשך לעצמי ואני אוהב לשפר את המראה בשביל שהאוננות תהיה יותר חזקה. רק בתקופות שאני לא נראה טוב רק אז אני נוהג לאונן על גברים או בחורות לא משנה לי. האם זה נורמלי?

שלום לך אין נורמלי או לא נורמלי. יש עם מה אתה מרגיש נח. השאלה הנשאלת כאן היא איך אתה מרגיש עם זה? האם זה מפריע לך? פוגע בך? במערכות יחסים שאתה יוצר? כפי הנראה מדובר בהרגל אוננות מסויים שהתחיל לפי החישוב שלי מהתקופה בה היית נער. יתכן ואתה שופט את עצמך על הרגל זה... או שחשוב לך להבין אותו. איני יודעת. אך מה שחשוב הוא שתחיה עם עצמך בשלום ואם זה מפריע לך מוזמן להגיע ליעוץ ולנסות להבינו וכיצד לקבלו או לשנותו אם תבחר בכך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות