קיום יחסי מין בגיל השלישי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/08/2018 | 08:27 | מאת: דיבי

אנחנו בני 67 68. נשואים 35 שנים. צעירים ברוחנו. המין לא עובד. משך שנים קיימנו יחסים בתדירות נמוכה, ועכשיו כן רוצים, אבל הוא טוען שאני לא מושכת אותו, קשה לו להגיע לשפיכה בגלל תרופות. היינו אצל מטפל מיני ויצאנו בהסכמה שכרגע לא. האם נראה לך שיש עוד תקווה להחזיר את המין לחיינו? אנחנו אוהבים ויש בינינו אינטימיות ומגע, אבל לא אירוטי ולא מיני

שלום לכם, בראש ובראשונה חשוב לי לאמר שגיל הוא לא מדד לקיום או אי קיום של יחסי מין ויחסי מין ניתן לקיים בכל גיל, גם בגיל מבוגר יותר, במיוחד אם יש רצון ויש חשק. נכון שעם הגיל הגוף משתנה והיכולות הפיזיות משתנות, אולי גם בשל מחלות או תרופות שונות, אך זה לא אומר שיחסי המין צריכים להיפסק כליל. הם יכולים להשתנות, וניתן להתאים אותם ליכולות הפיזיות הנוכחיות, אך אין סיבה להפסיקם. חושבת שתמיד יכולה להיות תקווה להחזיר את המין לחיים. לא ברור לי מה הסיבה שהחלטתם שבגללה כרגע תפסיקו לקיים יחסי מין, אך אם ברצונכם לשנות זאת, מאמינה שתמיד יש תקווה לשינוי אם יש רצון . אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות