אני לא מרגישה שאני אישה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/08/2018 | 17:30 | מאת: חסוי

הי אפרת, אני בת 30 , נשואה ואם לילדים. בטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוגית קלינית (לא מטפלת מינית) כבר 10 חודשים. יש לי בעיה שאני לא מרגישה אישה . אני אף פעם לא מצליחה לראות בעצמי משהו נשי שאפשר להימשך אליו. ואני מרגישה שיש לי גוף מאוד לא נשי, ושאני מאוד שונה וחריגה מכל הנשים שאני מכירה. מבחינה אובייקטיבית, אני נשואה ובעלי מאד אוהב אותי ונמשך אליי והמראה שלי הוא בעקרון סטנדרטי ולא חריג , כך שאני יודעת שהבעיה שלי היא פסיכולוגית ולכן פניתי לטיפול. הפסיכולוגית לא אומרת שום דבר לגבי זה ואנחנו מדברות על דברים אחרים. אני לא מבינה איך אני יכולה להפוך להיות אישה אי פעם. מאוד מפריע לי שאני לא מרגישה אישה.

שלום לך את בעצם מתייחסת לדימוי העצמי, הנשי והמיני שלך ואיך בכלל את תופסת את עצמך ואת מי שאת. איני יודעת עד כמה חשפת את הקושי הזה בטיפול שאת כבר נמצאת בו. אך אם הדבר כל כך מטריד אותך, נשמע לי נכון שתשתפי את המטפלת שלך שקשה לך שאתם לא משוחחים על זה. ושזה משהו שמאד מטריד אותך ולא פתור. אם את מרגישה שזה משהו שגם מתקשר למיניות לתחושתך, אשמח לסייע בהמשך, אך בשלב זה נכון לשתף את המטפלת לדעתי. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות