פנטזיה .

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/08/2018 | 23:03 | מאת: מיכה

היי... בן 35, הקשרים שהיו לי זה עם נשים לא ממש יפות ויש לי איזה הרגשה של משהו לא פתור שיש לי משאלת לב ורצון לשכב עם מישהי צעירה וממש יפה פעם אחת לחוש איך זה.. יכול להיות שאתבדה ואגלה שזה לא מלהיב יותר או מושך יותר אבל כרגע משהו בי קצת לא רוצה להמשיך הלאה למחוייבות בגלל שאז תסגר הדלת כמה שזה נשמע שטחי

שלום לך אתה מתאר שתי בעיות שונות. האחת , איזושהיא בחירה לא מודעת בקשרים עם נשים לא ממש יפות. לא ברור מאיזה מקום אתה עושה את הבחירה הזו, האם ממקום של חוסר בטחון שאתה יכול למצוא מישהי יפה יותר? חשש מדחיה? או שאכן אתה נמשך לנשים אלו מסיבות אחרות? מה שברור , דבר זה מטריד אותך אתה רוצה אולי לפעול אחרת ולהיות עם מישהי יפה וצעירה ולהרגיש איך זה.. אך מניחה שיש משהו שלא ברור לך עד הסוף שעוצר אותך. עם זאת חשוב שתדע שיופי הוא לא בהכרח המדד המרכזי למשיכה..יופי הוא בעיני המתבונן ומשיכה היא דבר מאד סובייקטיבי. הקושי השני שאתה מעלה, הוא פחד ממחויבות.. שזה משהו שונה, הקושי להיות בקשר אינטימי ולהתחייב למשהו איני יודעת מה עוצר אותך , אך מאד ברור מדבריך שיש לך הרבה חששות וחוסר בטחון מול נשים ומול קשרים עם נשים.. וזה משהו שנכון לך לבדוק עם עצמך, על מה יושבים החששות האלה. במיוחד מהסיבה שזה כל כך מטריד אותך. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות