מעוניין לדעת על ההשפעה של טבעת הפין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/08/2018 | 18:59 | מאת: החלאוולאו

אני כיום גומר תוך 15 שניות רציתי לדעת בכמה זמן יכול לשפר הטבעת לפין את השפיכה המהירה

שלום לך אתה מדבר על שפיכה מהירה ואני לא בטוחה שטבעת היא הפתרון המומלץ. במקרה של שפיכה מהירה מה שצריך זה ללמוד לשלוט על נקודת האל חזור ולזהות את תחושותיך בפין וללמוד לשלוט בתזמון השפיכה. יש דרך לעשות זאת באמצעות סידרת תרגולים שתוכל לבצע בביתך . במקרה כזה מומלץ להגיע למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך, גם ניתן להבין מה הדפוס אצלך , האם יש רגשות מעכבים ולשנות את אופן התנהגותך בזמן קיום יחסי מין. אפשר לסייע לך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות