סקרנות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/04/2014 | 00:02 | מאת: מיכה

סליחה על הבורות שלי אפרת,פשוט רציתי לדעת מה המרחק בין השפתיים הקטנות אצל נשים לבין הואגינה(נרתיק).בכדי להגיע לפתח הנרתיק לאיזה מרחק אני צריך לחדור עם הפין שלי? סליחה אם לא ניסחתי כל כך ברור את השאלה!

שלום לך, אין מרחק קבוע, לכל אישה איבר מין אחר ולכל חלק בו גודל אחר, העניין הוא מאד אישי לכל אחת ושונה אצל כל אחת. כמו גם לכל גבר. אין תשובה אחידה, אתה פשוט תצטרך להכיר את האישה שאיתך.. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות