תנוחות חדשות לגיוון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/07/2018 | 20:26 | מאת: חיים

שלום אפרת אנחנו רגילים לעשות את החדירה בתנוחה אחת שהיא מעליי ואני שוכב או שאני מעליה והיא שוכבת אנחנו היינו רוצים להוסיף תנוחות חדשות ולא מצליחים. יש איזו דרך לעשות איזשהו תרגיל שנוכל לבצע חדירה בסוגי תנוחות שונים?

שלום לכם, הכל עניין של ידע והיכרות עם תנוחות חדשות. יש עוד הרבה תנוחות נוספות מעבר לאלו שתארתם, ונכון בעיני שקודם תראו ותבינו איזה תנוחות קיימות ואז תתחילו להתנסות ותבדקו איזה מהן מתאימות לכם. ישנן הדרכות כאלו למיטב ידיעתי אפילו ביוטיוב " המדריך לאוהבים" שמן נדמה לי. שימו לב שמדובר בהדרכה ולא בפורנו. כאן במידה ויהיו לכם שאלות נוספות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות