פצעים על הפין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/03/2014 | 22:32 | מאת: יעל

שלום, אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר כמה זמן (ללא קונדום) ובזמן האחרון הוא טוען שלאחר הסקס יש לו שריטות על איבר המין שלו (בעיקר מתחת לראש הפין), אני לא חושבת שזה בגלל שאני לא רטובה מספיק מאחר ואני כן מרגישה רטובה והוא גם טוען שאני רטובה. מה יכול לגרום לזה אם כך? אשמח לשמוע ממך, יעל.

שלום לך, איני יכולה לדעת. יכול להיות שהשריטות כלל לא קשורות ליחסי המין ביניכם, אולי נובעות מאוננות מאד חזקה של בן זוגך, אולי נובעות ממשהו אחר, אך אם אתם מוטרדים שווה שבן זוגך יבדק על ידי רופא. אולי את מתארת זאת כשריטות ומדובר במשהו אחר, שווה להיבדק. בכל מקרה מאחלת לכם חג שמח! אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efrarmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות