כרמיאלהאורגזמות מאוד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/03/2014 | 20:45 | מאת: רחל

אני בת 64 אלמנה מזה 5 שנים. הייתי חולה על מין ומגיעה לאורגזמה בין 5-6 פעמים באקט מיני אחד. היום פחתו כמעט לחלוטין האורגזמות למרות שיש לי יחסי מין מדי פעם. כמו כן יש בי תמיד החשש שבזמן ההגעה לאורגזמה משתחררות נפיחות וזה כנראה מה שעוצר אותי. מה עושים?

רחל שלום, את נשמעת אישה מאד מינית, שאוהבת מין ומסוגלת להנות ממין. עם זאת, כדאי שתדעי שעם הגיל משהו משתנה בתגובה המינית הפיזיולוגית של הגוף. כמו שבדברים אחרים כמו תנועות, הליכה וכדומה הופכים מעט איטיים יותר, כך גם התגובה המינית יכולה להאט או להשתנות עם הגיל. זה לא אומר שהיא נפסקת כמובן, רק אחרת. היית נשואה אני מניחה הרבה שנים ובחמש שנים האחרונות את אלמנה, דבר שגם לו יכולה להיות השפעה רגשית ופיזית עלייך והרי אוגזמה היא גם בראש. האם את בזוגיות קבועה? או את מדברת על פרטנרים שאת פוגשת פה ושם? אורגזמה זה מצב של שחרור שצריך תנאים של שלווה ובטחון בבן הזוג, כשנמצאים במערכת יחסים קבועה, מוכרת ובטוחה כמו שהיית, יש תנאים של רוגע ואפשרות לשחרור, מה שיתכן והשפיע על יכולתך להגיע לכמה אורגזמות רצופות. לעומת זאת, אם את נמצאת עם בן זוג חדש או בן זוג אחר כל פעם, הדבר אולי מקשה עלייך להשתחרר בהתחלה. אינך מכירה אותו מספיק, אולי חשוב לך איך את נראית בעיניו ומה יחשוב עלייך. מניחה שכשתהיי במערכת יחסים יציבה, בטוחה ורגועה, אולי תחושי אחרת ויקל עלייך להשתחרר ולהגיע יותר בקלות לאורגזמה. לגבי הנפיחות, ממליצה להתייעץ עם רופא המשפחה בנושא ולראות איך את לוקחת לידייך יותר שליטה על הנושא. אם מבחינה תרופתית או אם תבחינת תרגול גופני כלשהוא. בכל מקרה, מאחלת לך שתוכלי ליצור לעצמך את התנאים המתאימים להרגיש רגועה, בטוחה ומשוחררת עם בן זוג ותרגישי חופשיה להנות ממיניותך ולהגיע יותר לאורגזמה כפי שנכון לך היום. בברכת חג שמח אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

01/05/2014 | 08:12 | מאת: בועז

היי כרמיאלה לי זה לא היה מפריע

מנהל פורום מין ומיניות