כשאני רואה פורנו אני תמיד שמה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/06/2018 | 00:49 | מאת: דנה

כשאני רואה פורנו אני תמיד שמה בחורות שמאוננות ,רק זה מחרמן אותי אם נגיד אשים גבר ואישה מזדיינים זה לא יחרמן אותי בכלל .. מה זה אומר? משהו דפוק אצלי?

שלום לך את בסדר גמור. פשוט זה מה שמדליק אותך. במיניות אין בסדר ולא בסדר. כל אדם צריך לגלות מה נכון לו ומה מדליק אותו . לקבל את מה שהוא מעדיף ולהנות מזה. אם זה סוג הפורנו שאת מעדיפה, אז זה סוג הפורנו שאת מעדיפה, רק עכשיו מה שאת צריכה לעשות הוא פשוט להרגע ולא לדאוג ולהבין שזה לגימטימי לגמרי ובסדר לגמרי. והכל תקין אצלך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות