אין זקפה לבעלי מצב מתסכל

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/06/2018 | 21:29 | מאת: שיר

אנחנו נשואים כבר 16 שנה בשנים האחרונות אפשר להגיד שהסקס מאוד טוב רק בכמה חודשים האחרונים יוצא שאנחנו נכנסים למיטה מתחילים במשחקים מקדימים עומד לבעלי אחרי כמה דקות אין כלום אני רוצה לציין שבעלי שותה אלכוהול זה בערב קבוע כוסית וויסקי אחהצ בירות בשבתות גם שותה אני מקשרת את זה עם השתייה הוא נמצא בהכחשה מה עושים האם זה נכון אני כבר מתוסכלת כבר יצא לנו בחודש האחרון איזה 4 פעמים שהכול מת פתאום

שלום לך משהו השתנה בחודשים האחרונים לדברייך, יתכן וזה מצבו הבריאותי או הנפשי של בעלך, שמשפיע על תפקודו המיני ויתכן וזו השתיה המרובה שאת מתארת, אולי משהו השתנה בחייו שמשפיע עליו, איני יכולה לדעת. (משבר כלשהוא, עומס יתר, אופי היחסים ביניכם) אך מה שכן , נכון שתדברי עם בעלך לאו דווקא על תפקודו המיני, אלא בכלל על מצבו הבריאותי, הנפשי, הציעי לו שאם יש שינוי שבתור התחלה ילך לרופא משפחה. איני יודעת מה עוד קורה בחייו ויתכן ומשפיע, אך כן מציעה שגם את יכולה להגיע לפגישת יעוץ לבדך כדי לבדוק את הדברים ולחשוב איך לסייע לו. יש הרבה מקרים שכך מוצאים דרך גם לגייס את בן הזוג לטיפול. אשמח לסייע בהמשך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסכמת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות