הפרשות מרובות מהנרתיק לאחר שימוש באביזר מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/06/2018 | 19:10 | מאת: אנונימית

בת 29. בזוגיות עם אשה מזה 10 שנים. לאחרונה התחלנו להשתמש באביזרי מין .בימים האחרונים. כל פעם מרגישה הפרשות מרובות מהנרתיק. בייחוד לאחר שאנו מקיימות יחסים עם אביזרים....עולה בי חשש לזיהומים ...אני מקפידה לנקות את האביזרי מין בכל שימוש. עם מים וסבון. לפני הסקס ואחרי. ואנו לא מעבירות אותם מאחת לשנייה. רציתי לבדוק האם באמת קיים סיכון לזיהום ? זה נורא מפחיד אותי.

שלום לך לגבי הפרשות מרובות מהנרתיק אולי שווה שתיבדקי על ידי רופא נשים. יכול להיות שזו תגובה טבעית של הגוף לשימוש באביזרי המין שיוצרים עוררות ובעקבות כך גם הפרשות מוגברות. אם את מודאגת ממהות ההפרשות רופא יסייע לך כאן בבדיקה. נשמע שאתן פועלות נכון בשימוש באביזרי מין ובחיטויים כל פעם עם מים וסבון. ואם אתן נהנות מהשימוש בהן ועושות זאת בצורה נכונה, מניחה שאין כאן סיבה לדאגה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות