האם ניתן להגדיל את הפין ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/06/2018 | 16:43 | מאת: חי

שלום רב אני בן 22 מעוניין להגדיל את איבר המין. שמעתי על מכשיר בשם אנדרו פינס שמגדיל את האיבר בדרך טבעית אשמח לקבל חוות דעת ממשהו עם ניסיון אם המכשיר האם זה עובד ? והאם יש סיכון ממשי לאיבר המין ?

שלום לך לא מכירה אבל מאד מאד ממליצה לך להיזהר מהבטחות שונות להגדלת הפין. בעיני תמיד יכול להיות נזק מזה. וחבל שתתחרט אחר כך. אולי נכון ללכת לטיפול מיני או מספר שיחות וללמוד לקבל את עצמך, את מי שאתה ואת איבר המין שלך כפי שהוא. יתכן גם שאתה שופט את עצמך לחומרה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות