מחפש פתרון לשפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/06/2018 | 15:23 | מאת: נער בן 16

שלום, אני בזוגיות עם נערה בת מיני כבר שנה וחצי, לפני כחודשיים שלושה, החלטנו שאנחנו מוכנים למין מלא, בחדירה. אני, לא חשבתי על זה מעולם לפני כן, לא אוננתי, לא צפיתי בפורנו, בקיצור, לא הייתה לי מיניות שהיא מלבד מה שהיה לי איתה... כששכבנו בפעמים הראשונות, שפכתי מיד עם החדירה, בלי תחושת הנאה כלשהי, דיברנו על זה וחשבנו איך לפתור את זה, מאז הצלחנו לקיים יחסי מין של יותר מרגע אחד (למעשה אפילו של כחמש דקות בערך) שלוש פעמים, כאשר פעם אחת מהן כבר שפכתי לפני כן, ולכן החוויה לא הייתה מקסימלית בשביל שנינו. בשבועות האחרונים אני שוב גומר ברגע החדירה, או כחצי דקה מאוחר יותר (טכנית שיפור...) ושנינו מאד מתוסכלים מהעניין... קראנו כל מיני מאמרים ומקורות אבל אף אחד מהם לא עזר, או שלא הצלחתי ליישם... אני אשמח לדעת אם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה דומה, ואם יש אפילו מישהו שמכיר פתרון....

שלום לך שפיכה מהירה, קורית כשאין שליטה בתזמון של השפיכה. לפי דבריך מעולם לא אוננת, ולא היה לך כל נסיון עם הגעה לאורגזמה, אז גם אינך מכיר את גופך ואת תגובותיו ובטח גם לא שולט בהם. השליטה בשפיכה מגיעה עם הזמן ועם תרגול ושליטה והכרות עם תגובות הגוף. אני אופטימית כי ציינת שעם הזמן יש שיפור, חצי דקה מאוחר יותר.. כנראה שעם הזמן יותר קל לך לשלוט, אבל עדיין לא מספיק. מניחה שככל שתתרגל, גם לבד באוננות וגם תתנסה ביחסי מין עם בת זוגך דברים ישתפרו. במידה ולא, בטיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך אפשר לסייע ולהדריך ולתת תרגילים הביתה שמסייעים בהכרות ולימוד תחושות הגוף וזיהוי ושליטה בתזמון השפיכה. וללמוד לשפר את המצב מאחלת לך הרבה הצלחה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות