סקס ללא חדירה - האם יש סיבה לשינוי ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/05/2018 | 16:37 | מאת: גבר

שלום אני כמעט בן 50 נשוי עם ילדים. לאורך כל שנות הנישואים אשתי ואני כמעט ולא מקיימים יחסי מין עם חדירה (חוץ מאשר בתקופות שרצינו להביא ילדים ), לאשתי זה לא חסר והיא נהנית מהמגע המיני שיש בינינו וכמעט תמיד גומרת מכך שאני מאונן לה עם היד או ממין אוראלי וגם לי לא כלכך חסרה החדירה. יכול להיות שהסיבה לכך היא שאני גומר מאוד מהר ממש כמה שניות אחרי החדירה , לפני כעשור היינו יחד בטיפול מיני אבל זה לא הביא לשינוי ממשי. מצד אחד אין לי מוטיבציה לטפל בזה ואפילו כשאני מאונן ומפנטז אני לא חושב על חדירה ומצד שני אני אומר לעצמי האם זה נורמלי שגבר לא ירצה חדירה ? ושאולי אני מפסיד הרבה. מה כדאי לעשות ? האם אני מפסיד משהו או שאם לשנינו טוב עם המצב הנוכחי אז אין בעצם בעיה ?

שלום לך איני יודעת מה הסיבות לכך שאתם מקיימים יחסי מין ללא חדירה. יתכן והסיבה היא כי יש לך שפיכה מהירה , אך יכולות להיות עוד הרבה סיבות לכך. איני יודעת אם אתה מודע אליהן או לא.... אך העובדה היא שמסיבות שונות בחרת או בחרתם לחיות ככה. חדירה זו עוד דרך של קיום מגע מיני, לא הדרך היחידה וביחסי מין אני מאמינה שאין נורמאלי או לא נורמאלי, יש מה שטוב ומוסכם על ידי שני בני הזוג. ולפי מה שאני מבינה מדברייך, המיניות שקיימת ביניכם טובה לשניכם. אתה רק לא מודע לאם אתה מפסיד משהו בכך שאין חדירה או לא. יש לכם שתי אופציות והבחירה היא שלכם: האחת להמשיך לחיות כפי שחייתם עד היום, וזאת בהנחה שלשניכם טוב עם זה ואף אחד מכם לא מרגיש מתוסכל מכך.. האופציה השניה: להחליט שאתם ניגשים לטיפול מיני כדי לבדוק האם ואיך ניתן להעשיר את הרפרטואר המיני שלכם ולבדוק מה בדיוק קורה או עוצר את נושא החדירה. אבל זו לחלוטין בחירה של שניכם. מניחה שזה מצריך שיחה ומחשבה משותפת של שניכם, לכאן או לכאן. מאחלת לכם הרבה הצלחה והנאה ממיניותכם בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות